PRIJENOS UŽIVO


RASPORED NATJECANJA

RASPORED TONSKIH PROBA

RASPORED SOBA ZA UIGRAVANJE PRED NASTUP

KNJIŽICA NATJECANJA


OBAVIJESTI ZA NATJECATELJE


VAŽNE OBAVIJESTI ZA NAGRAĐENE NATJECATELJE


TONSKE PROBE

Raspored tonskih proba na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, u dvorani natjecanja 439/IV. kat, oglašen je OVDJE. Uoči dolaska na probu kandidati se trebaju prijaviti na info pultu natjecanja u prizemlju Muzičke akademije gdje će dobiti potrebne upute i knjižicu natjecanja.


UIGRAVANJE NATJECATELJA PRED NASTUP

Kratko uigravanje natjecatelja pred nastup osigurano je u prostorima Muzičke akademije u Zagrebu – Trg Republike Hrvatske 12. Na raspolaganju su četiri sobe u kojima će se natjecatelji izmjenjivati po gore objavljenom rasporedu.


MOGUĆNOST VJEŽBANJA

Vježbanje samo za natjecatelje izvan Zagreba moguće je u učionicama Škole uz prethodni dogovor osobno ili elektroničkom poštom Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

ZADANE SKLADBE

 Napomena: Ovdje objavljeni notni primjeri informativnog su karaktera i služe kao uvid u težinu i zahtjeve zadanih skladbi. Originalne tiskane note natjecatelji mogu nabaviti u OVDJE navedenim prodavaonicama. Na traženje organizatora, kandidat će na natjecanju biti obvezan predočiti originalno tiskano izdanje zadanih skladbi.

 

IVAN JOSIP SKENDER: PET ETIDA ZA KLAVIR

1. kategorija: Etida br. 1

2. kategorija: Etida br. 2

3. kategorija: Etida br. 3

4. kategorija: Etida br. 4

5. kategorija: Etida br. 5

 

Promocija notnog izdanja Pet etida za klavir skladatelja Ivana Josipa Skendera održana je u srijedu, 4. prosinca 2019. u  12 sati u dvorani Hrvatskog društva skladatelja, Berislavićeva ulica 9. Notno izdanje tiskano je uz potporu Hrvatskog društva skladatelja i Cantusa d.o.o. Etide je izveo pijanist Domagoj Gušćić.